Sedinta foto la Torino, Milano, cum sa o organizezi cel mai bine?

Mituri și legende, cum să pregătești o ședință foto frumoasă Torino?
Ai visat mereu la o sedinta foto la Venetia si te-ai hotarat in sfarsit sa o faci. Dar de unde să încep?

Veneția cu siguranță nu este cel mai simplu oraș din lume, dimpotrivă, de multe ori ajungerea acolo și folosirea ei în cel mai bun mod poate fi destul de dificil, mai ales pentru cei care nu o cunosc. Să vedem împreună cum să obținem rezultate excelente, atât pentru cei care doresc să organizeze un simplu serviciu de cuplu, cât și pentru cei care visează să se căsătorească pe apă.

Cum să ajungi în oraș?

Poate părea banal, dar de multe ori nu este așa, așa că să începem chiar de la bază: cum să ajungem în oraș? Avem transport in comun — tren, tramvai, barca si autobuz — si transport privat — masina si taxi -. Dacă nu ți-ai luat un hotel în Veneția, care este cu siguranță cea mai practică alegere, sau dacă nu locuiești în oraș, este bine să înțelegi care este cel mai convenabil mod de a desfășura o ședință foto la Veneția în liniște.

Tren: foarte recomandat. Stația Santa Lucia din Veneția este adesea punctul terminus al multor rute și este aproape de Strada Nova, una dintre cele mai importante artere pietonale din Veneția. Puțin efort, puțină cheltuială, veți fi deja în inima Veneției.

Autobuz și tramvai: orașul este, de asemenea, bine conectat prin numeroase autobuze și o linie de tramvai care vă va duce până la Piazzale Roma, ultima zonă accesibilă mașinilor. Este grozav dacă ai o cameră la periferie și nu ești prea aproape de gară. Avantajul acestor vehicule este că există posibilitatea de a opri până la ore mai târziu deoarece unele linii își continuă cursele și după miezul nopții. Așadar, dacă poate doriți să organizați o ședință foto în Veneția la apusul soarelui în iunie și apoi să vă opriți să mâncați o gură și să faceți o plimbare romantică până în Piazza San Marco, atunci această opțiune este cu siguranță mai bună decât trenul. Desigur, mijloacele private permit o libertate și mai mare.

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Taxi: confortabil, dar mai scump decât autobuzele.

Mașina: cu siguranță vehiculul care permite o mai mare libertate, dar aveți grijă pentru că sosirea prin mijloace proprii în Veneția poate să nu fie întotdeauna cea mai bună alegere. Toate parcările din oraș sunt împărțite între piazzale Roma și Tronchetto: primele sunt mai confortabile, dar și destul de scumpe, în timp ce cele din urmă au tarife mai mici, dar nu sunt atât de practice. De la Tronchetto la Piazzale Roma vom avea aproximativ zece minute de mers pe jos. Mai mult, in zilele cele mai aglomerate am putea gasi parcari complete (de exemplu in august, in carnaval, in festivalul Redentore…) asa ca este mai bine sa comparati tarifele si sa va rezervati locul!

Cum să te deplasezi prin Veneția?

Prima regulă pentru a vă deplasa prin Veneția: folosiți pantofi confortabili.
A doua regulă pentru filmarea în Veneția: urmați regula numărul 1 *

* In cazul apei mari inlocuiti pantofii confortabili cu cizme de cauciuc.

Din pacate asa este, daca organizezi un serviciu de cuplu romantic, uita de tocuri, daca nu planuiesti o entorsa la glezna si mult efort. Sau dacă vrei să faci o ședință foto la Veneția cu pantofi înalți, atunci ia-ți o pereche de rezervă, pe care să o folosești înainte, după și în timpul călătoriei. Evident, dacă intenționați să vă căsătoriți în oraș atunci aproape că veți fi forțat să le folosiți, dar timpul și călătoriile se vor reduce semnificativ, așa că nu este nicio problemă.

Și dacă este apă mare? Să risipim niște mituri dure: marea apă la Veneția 1) nu durează zile, dar așa cum se spune aici „da și ore și la crese, da și la càea”, sau „șase ore cresc, șase ore cad”. Deci poate fi mare la un anumit moment al zilei și pentru câteva ore, dar apoi va scădea.
2) dacă nu sunt evenimente excepționale, pentru venețieni este administrație obișnuită. Așa că, de obicei, vaporetto-urile vor continua să circule aproape peste tot, gondolele vor fi acolo și taxiurile pe apă te vor duce oriunde vrei. Evident, în condiții de apă foarte ridicată ar trebui să luăm în considerare unele inconveniente pentru circulație, dar în acest caz chiar și a face o ședință foto bună la Veneția va fi dificil.
3) 120 cm de maree nu înseamnă că apa ne va ajunge până la talie. Adesea doar unele zone din Veneția „trec sub”.

Așadar, în concluzie, dacă ai rezervat o ședință foto în Veneția dar se așteaptă apă mare, nu trebuie să anulezi totul! Doar verificați orele și conveniți cu fotograful pentru un interval orar diferit. Sau dacă îți place ideea de a avea niște shot-uri cu apă pe glezne, așa să fie! Ia niște cizme colorate și distrează-te!

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

În orice caz, trebuie să știi că în Veneția te plimbi mult. Alternativ, puteți opta pentru a folosi vaporetto, o barcă foarte mare care este echivalentul autobuzelor de pe continent. Dar procedând astfel riști să pierzi colțuri interesante pentru ședința ta foto din Veneția, așa că recomand să-l folosești doar pentru călătorii lungi.

Evident că putem călători și cu taxiul pe apă (ca acești doi soți), destul de scump, dar confortabil și unic pentru o ședință foto la Veneția. Tarifele sunt în jur de o sută de euro (în sus) dar experiența merită. Ca să nu mai vorbim că fotografiile rezultate vor fi cu adevărat frumoase. Evident, dacă organizezi o ședință foto în cuplu, ai grijă să alegi un taxi valid din punct de vedere estetic.

Și gondola? Acum este un mijloc de transport pur turistic. Asta nu înseamnă că nu merită să faci un tur: Veneția văzută de pe canale este cu totul altceva: este o experiență unică și frumoasă, care trebuie făcută măcar o dată în viață. Din nou, fotografiile pe care le veți avea vor fi foarte antrenante și speciale, ca să nu mai vorbim că o ședință foto la Veneția pe gondolă este o idee excelentă pentru o cerere în căsătorie (bărbați, luați notă). Cu toate acestea, gondolele și taxiurile funcționează diferit: în timp ce pe cele din urmă le poți suna și să te ducă oriunde vrei, primele fac tururi prestabilite, așa că ai grijă unde le iei! Vă sugerez cu tărie turul de sub podul Rialto, care este foarte romantic, și cel al podului Accademia, unde puteți vedea și un squero de aproape.

Deci, cum să organizezi o ședință foto în Veneția?

Locațiile:

După ce ți-am oferit toate aceste informații foarte practice, să trecem la treabă: cum putem organiza o ședință foto frumoasă la Veneția?
În primul rând pornim de la presupunerea că Veneția este un oraș care este – aproape – mereu aglomerat. În consecință, vom avea de-a face cu turiștii care decid să o viziteze tot timpul anului. Cum se face?
Prima soluție – evidentă – este să mergi în locuri puțin turistice. Da, pentru că Veneția nu este formată doar din Piazza San Marco și Podul Rialto. Există multe locuri mai puțin cunoscute și în afara drumurilor bătute pe care le putem vizita și unde ne putem pierde pentru o ședință foto în Veneția, găsind colțuri încântătoare. Serios, este unul dintre cele mai frumoase orașe din lume și orice parte a acestuia este unică. Așa că nu vă fie teamă să alegeți itinerarii mai puțin cunoscute. Chiar și insula San Giorgio în sine poate fi un punct tactic: mai puțin aglomerată, dar cu vedere la San Marco. Dacă nu, cel mai bine este să te pierzi pur și simplu pe străzi, vei vedea ce surprize!

Dar dacă ești atât de dornic să fii fotografiat în fața Palatului Dogilor, atunci trebuie să alegi ore strategice, și asta înseamnă înainte de opt dimineața, când în jur sunt aproape doar măturători de stradă. În cele mai multe cazuri, acest lucru implică începerea serviciului în jurul orei șase și jumătate, dacă nu mai devreme, și, desigur, implică să te trezești devreme, dar este prețul de plătit pentru a avea o ședință foto frumoasă în Veneția, în Piazza San Marco. Fii sigur că nu vei fi singur

Orare:

În ceea ce privește lumina, cele mai bune momente sunt întotdeauna aceleași: răsăritul și apusul.

După cum am menționat mai sus, folosirea celui de dimineață devreme ca loc pentru o ședință foto în Veneția va avea, de asemenea, puțini oameni în favoarea noastră. Dimpotrivă, în timpul apusului cele mai cunoscute locuri vor fi considerabil aglomerate, așa că inevitabil va fi necesar să se retragă pe zone mai puțin faimoase.
Zorii au și un alt pro: soarele răsare peste lagună dimineața, așa că vom avea ocazia să filmăm cu lumina care vine din spatele Palatului Dogilor, o minune!

Pentru apus, in schimb, iti propun doua itinerarii. Primul este în cartierul Cannaregio (zona Ghetto și Fondamenta della Misericordia), unde chiar înainte de apus vom avea culori frumoase și apoi, dacă avem noroc, ne vom putea bucura de un cer excepțional.

Al doilea este în cartierul Dorsoduro, în special primul spre Basilica della Salute și Punta della Dogana, pentru a se termina în canalul Giudecca, mereu iluminat de o lumină incredibilă la apus.

Modalități preferate pentru a rezerva ziua evenimentul tau in Italia:
Sunati acum Telefon: +39 37 55 34 9111

 WhatsApp : TRIMITE DE AICI !

 Facebook Messenger : TRIMITE DE AICI !

Imbracamintea

Fără reguli grele pentru asta! Să ne amintim doar că:
Veneția este un oraș practic umed! Mai ales dimineata exista riscul de ceata si multa umiditate, care ne face sa ne simtim mai cald vara si mai friguros iarna (ce noroc!) Si care face ca machiajul sa curga si sa se onduleze parul. Asa ca pe langa pantofii comozi pentru mers si altii mai putin comozi pentru cand tragi (vezi mai sus) ia un pulover in plus pe care nu il stii niciodata. Iar dacă vrei ca stilul tău să rămână impecabil, abundă cu fixativ!

Veneția este un oraș elegant. Evident, dacă vrem să punem cuiul cu țesut, nimeni nu ne poate împiedica, dar poate că nu ar fi tocmai ceea ce ni se potrivește cel mai bine. Da, pe de altă parte, la rochii lungi în nuanțe pastelate pentru femei și blugi și o cămașă pentru bărbați. Dacă vrei ceva mai construit, chiar mai bine! Rochiile și măștile elegante sunt bine (să nu uităm că Veneția este orașul carnavalului). Pe scurt, cel mult, imbraca-te frumos, pentru ca sunt amintiri care vor fi imortalizate!

Dacă te hotărăști să faci o ședință foto în Veneția iarna, va trebui să te îmbraci mai greu. Cu toate acestea, puteți purta o haină în loc de pilote sau jachete. Efectul va fi cu siguranță mai bun. În caz contrar, îmbracă-te așa cum îți place sub jachetă, iar când dai clic pe ea o vom scoate! La sfârșitul serviciului vom bea ceai sau cafea fierbinți împreună. Da la pălării și accesorii!

Regula generală pentru o ședință foto la Veneția este: în largul tău, dar într-un mod pe care să-l vezi cu plăcere!

Dar nunți?

Cu siguranță cel mai bun lucru este să ai un wedding planner care să știe să lucreze la Veneția. Dar în cazul în care vrei să ajungi până atunci, citește mai departe.

Ceea ce se schimbă cel mai mult pentru o nuntă la Veneția este modul de deplasare între biserică/municipalitate și locația recepției.
Dacă a ta este o nuntă intimă, cu siguranță te poți organiza cu unul sau mai multe taxiuri pe apă, desigur, cu excepția cazului în care locația este aproape de locul ceremoniei. În acest caz, o scurtă plimbare prin oraș nu va deranja pe nimeni!
În caz contrar, va fi mai bine să organizați bărci de închiriere pentru a transporta oaspeții, în timp ce mirii cu siguranță vor călători cu taxiul. Acesta este, de obicei, și cel mai bun moment pentru a face o fotografie scurtă de cuplu.

Ai nevoie de mai multe informații despre nunți în Veneția? Un articol aprofundat va fi lansat în scurt timp, între timp sper că această pagină despre ședințe foto la Veneția v-a mulțumit!

Servizio fotografico a Venezia